ترخیص کالا

 در ترخیص کالا
Rate this post

به طور کلی تمامی مراحلی که برای دریافت و آزاد کردن کالاهای وارداتی و صادارتی باید انجام شود را ترخیص کالا می گویند. برای خروج کالا از گمرک نیز باید تمام مدارک کالا از زمان خرید تا بسته بندی، حمل و نقل، آزاد سازی کالا از انبار های گمرک چه به صورت الکترونیکی و چه به صورت فیزیکی آماده باشد. تا بتوان برای ترخیص کالا اظهار نامه را تنظیم کرد.

همچنین در زمان خروج کالا از گمرک باید تمام هزینه های خروج کالا از گمرک اعم از هزینه های حمل و نقل، حقوق گمرکی، مالیات کالا، سود بازرگانی کالا و ….. توسط صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی پرداخت شود. همانطور که متوجه شدید پروسه ترخیص کردن کالاها در عین سادگی یک امر تخصصی و پیچیده می باشد که توصیه ما به شما عزیزان این است که از افراد متخصص و کاردان در این زمینه کمک بگیرید.

ترخیص کالا

ترخیص کار گمرک کیست؟

ترخیص کار در واقع فردی مسلط و کاردان به امور گمرکی و بخشنامه های گمرکی می باشد و می تواند. تمام پروسه خروج کالا از گمرک را بدون هیچ مشکلی در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه به انجام برساند.

اگر خودتان بدون داشتن دانش و تجربه کافی قصد انجام تشریفات گمرکی و خروج کالا از گمرک را دارید. باید بگویم که در نهایت موجب اتلاف وقت و انرژی و همچنین هزینه های بیشتر برای خود خواهید شد. ترخیص کار با تسلطی که بر امور تشریفات گمرکی دارد ترخیص کالایی سریع و کم هزینه ای را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

ترخیص کالا

خروج کالا از گمرک دغدغه تجار

خروج کالا از گمرک در سریعترین زمان ممکن و تحویل آن در زمان مقرر همیشه از مهمترین دغدغه های تجار بوده است. زیرا بعد از این مرحله و تحویل آن می توان قیمت تمام شده آن را محاسبه کرد. صادرات کالا یکی از ارکان اصلی در خروج کالا از گمرک های کشور می باشد و به همین دلیل سریعتر و کم هزینه تر از واردات کالا است.

به همین دلیل یکی دیگر از دغدغه های تجار اطلاع کامل از گمرکات کشور های هدف می باشد. که داشتن اطلاعات در زمینه تشریفات گمرکی خروج کالا در این گمرک ها کمک مضاعفی به تجار و صادر کنندگان کالا می کند. و به همین دلیل داشتن ترخیص کاری مطمئن و زبده، فعال و امانت دار که به قوانین و مقررات گمرکات مختلف آگاه باشد. از راههای رسیدن به ترخیص سریع است و این جهت حائز اهمیت می باشد که ترخیص و تحویل به موقع کالا به بازار مصرف از ضرر و زیان جلوگیری کرده و سود دهی بالایی دارد.

ترخیص کالا

مجوزهای مورد نیاز برای خروج کالا از گمرک

یکی از مهمترین مراحل برای خروج کالا از گمرک اخذ مجوزات مورد نیازبرای کالاها می باشد که باید از سازمانها مربوطه دریافت کنید. برخی از کالاها برای ترخیص نیاز به اخذ مجوز از سازمان محیط زیست خواهند داشت برخی دیگر از کالاها هم برای ترخیص نیاز به اخذ مجوز از سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی دیگر نیز برای ترخیص نیاز به اخذ مجوز از سازمان صنعت و کشاورزی، برخی از کالاها برای ترخیص نیاز به اخذ مجوز از سازمان مبارزه با مواد مخدر و …. خواهند داشت. برای اینکه متوجه شوید که کالای مورد نظر شما برای ترخیص به اخذ مجوز از کدام سازمانها نیاز دارد با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ترخیص کالا

 مدارک مورد نیاز برای خروج کالا از گمرک

همانطور که می دانید برای خروج کالا از گمرک باید اظهارنامه ای تنظیم شود. و برای تنظیم اظهارنامه به مدارک زیر احتیاج داریم:

  • قبض انبار
  • کارت بازرگانی
  • مجوزهای بهداشت
  • قرنطینه نباتی
  • گواهی فاکتور خرید
  • گواهی فاکتور فروش
  • ترخیصیه
  • پروفروما
  • اینویس
  • گواهی مبدا
  • نامه تامین ارز یا برات
  • ثبت سفارش
  • لیست های عدل بندی
  • بیمه نامه
  • پروانه بهره بردای
  • پروانه صادراتی
  • کاتولوگ معرفی کالا و غیره

مدت زمان مجاز برای نگهداری کالا در انبارهای گمرک چقدر است؟

بر طبق قوانین گمرکی کشور ما مدت زمان مجاز برای نگه داری کالا در انبار های گمرک از تاریخ تحویل کالا به انبار های گمرک سه ماه می باشد. و در صورت ارائه تقاضانامه کتبی صاحب کالا و یا شرکت حمل و نقل کننده کالا در مورد کالاهای عبوری و همچنین ارائه ادله موجه به تشخیص گمرک در صورت پرداخت هزینه انبار داری اضافه این مدت تا حداکثر دوماه دیگر قابل تمدید است.

در صورتی که در زمان مقرر شده صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی برای انجام تشریفات گمرکی و پرداخت هزینه های معوقه اقدام نکند. کالا بر طبق قوانین متروکه اعلام شده و به نفع دولت مصادره می شود.

لازم است بدانید اگر کالا به انبار های گمرکی متعددی فرستاده شود و مدت زمان توقف کالا از زمان ورد به اولین انبار مصاحبه می شود. در خصوص مهلت توقف برای کالاهایی که به صورت مرسولات پستی صادر و یا وارد می شود و غیر تجاری به حساب می آیند بر اساس قوانین و مقررات پستی عمل می شود.

ترخیص کالا

مقررات مربوط به کالاهای فاسد شدنی در انبار های گمرک چیست؟

در خصوص کالاهای فاسد شدنی در صورتی که امکانات لازم برای نگهداری در انبار های گمرکی وجود نداشته باشد. باید بلافاصله با نظارت گمرک و مسئولیت صاحب کالا، کالا به انباری مناسب انتقال داده شود.در غیر این صورت گمرک و انبار تحویل گیرنده کالا هیچ مسئولیتی در قبال از بین رفتن کالا و فاسد شدن آن ندارد.در صورت فاسد شدن کالا بلافاصله مقررات کالای متروکه برای آن کالا اعمال می شود.

ترخیص کالا های خود را به ما بسپارید. تماس

 

 

یک نظر بدهید

اخرین اخبار

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید