حمل و نقل هوایی

شرکت راهبرد تجارت که فعالیت اصلی خود را در این قسمت شروع نموده و تجربه متمادی در این مجموعه را دارد، آمادگی ارائه خدمات در زمینه هوایی و به صورت مسافری و مهاجرتی، تجاری و غیرتجاری، صادرات و واردات انواع کالاهای فاسد شدنی مانند دارو، میوه، گل، تجهیزات پزشکی، صنعتی،  اقلام ترافیکی، اجساد و حیوان زنده در سریع ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت خدمات می باشد.

حمل و نقل هوایی و فریت بار

حمل کالاهای وارداتی و صادراتی با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و سایر خطوط هوایی معتبر از اقصی نقاط جهان به ایران و بالعکس

حمل و نقل دریایی

خدمات دریایی راهبرد تجارت به صورت فورواردری و به صورت گسترده و با پیگیری های متمادی تا  رسیدن کالا به عنوان خدمات تکمیلی این شرکت به هموطنان گرامی جهت مهاجرت و بازرگانان عزیز جهت واردات و صادرات ارائه می گردد. از جمله خدمات گسترده این شرکت، میتوان پیگیری از مبدا، بنادر ارسالی و تحویل به مشتریان در مقصد اشاره کرد.

  • ارئه خدمات فورواردری جهت حمل کالاهای صادراتی به صورت فله و کانتینری 20 و 40 فوت معمولی به آسیای دور، هند، آفریقا و استرالیا، کانادا و آمریکا
  • ارائه خدمات فورواردری جهت حمل کالاهای وارداتی به صورت فله و کانتینری 20 و 40 فوت معمولی HQ , FR, OTاز مبادی
  • مهم اروپا، آفریقا، اقیانوسیه، آمریکا، جنوب شرقی آسیا و خاور دور(چین، ژاپن، هند، مالزی و کره) به بنادر جنوبی کشور

حمل و نقل زمینی

شرکت راهبرد تجارت در زمینه صادرات زمینی دارای پرسنل فوق العاده کارآمد و همکارانی با سوابق درخشان در زمینه تشریفات امور گمرکی و حمل در گمرکات غرب، شهریار، سلفچگان، بندرعباس و مشهد، بوده است و سابقه اقلامی مانند:

پسته، مواد خوراکی و سوپرمارکتی به کشور های روسیه، آلمان، انگلیس، تونس دارا می باشد. همچنین خدمات ارسال بار مهاجرین را به عنوان مکمل در سبد خدمات خود داراست.

حمل و نقل زمینی به اروپا

حمل کالاهای وارداتی و صادراتی در قالب بار مسافری و تجاری با کامیون های ایرانی و خارجی به صورت گروپاژ و دربست از کشورهای اروپایی و ترکیه به کلیه گمرکات کشور و بالعکس

بزرگانی که افتخار همکاری با آنها را داشته ایم

راهبرد، تفکرِ نوینِ هوشمندِ خدماتِ حمل و نقل بین المللی است

 شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان با ارائه خدمات به روز و  نوین، مطابق با استاندارد جهانی توانسته است خود را به انتخابی هوشمندانه برای مشتریان  تبدیل کند.

دنیا اصالت را ستایش می کند

شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان این شعار را سرلوحه کار خود قرار داده است و با تکیه بر اصالت خود توانسته اعتماد و رضایت مشتریان گرامی  را جلب نماید.

حمل و نقل تجارت نیست، خدمات به موفقیت یک تجارت است

شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان ارائه بالاترین کیفیت خدمات و همچنین مقرون به صرفه بودن خدمات برای مشتریان خود را رمز موفقیت این شرکت در تجارت حمل و نقل بین المللی می داند.

0

تعداد مشتریان

0

تعداد پروژه ها

KG 0

تناژ ارسالی

0

کارهای در حال انجام

3425
تعداد مشتریان

KG 148748
تناژ ارسالی

1440
تعداد پروژه ها

6
کارهای درحال انجام

آخرین مقالات

حمل و نقل بار در دوران پاندمی کرونا

شرکت فریت بار بین المللی راهبرد تجارت آسمان پارسیان  در نظر دارد با توجه به پاندمی و شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و  اعمال محدودیت ها در ارسال بار به صورت هوایی و در نتیجه آن بالا رفتن هزینه های فریت بار به اقصی نقاط جهان  خدمات متمایزی را جهت رفاه حال مشتریان گرامی خود ارائه دهد. از جمله خدمات ارزشمندی که شرکت راهبرد کارگو در دوران کرونا ارائه می دهد می توان به ارسال بار به صورت گروپاژ ، خدمات غیر دربستی (LCL) و خدمات دربستی (FCL) به اروپا ، استرالیا، کانادا و ترکیه در قالب حمل و نقل دریایی و حمل و نقل زمینی اشاره کرد.  شرکت راهبرد کارگو در کنار  خدمات گسترده ای که در زمینه بسته بندی با استفاده از کادری مجرب و کاملا متخصص ارائه می دهد به صادرات بار به مقاصد فوق نیز می پردازد .

سوالات متداول

  • AIR FREIGHT

شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان با داشتن روابط گسترده بین خطوط هوایی داخلی و خارجی اقدام به حمل و نقل بار هوایی از ایران به گمرکات سایر کشورهای جهان و همچنین بالعکس کرده است. همچنین با داشتن دفتر در فرودگاه امام خمینی برای مشتریان گرامی خود رفاه و اطمینان خاطر را به وجود آورده است.

  • OCEAN FREIGHT

حمل و نقل دریایی از جمله خدمات دیگر شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان می باشد . شرکت راهبرد کارگو فریت بار به صورت دریایی را در کانتینر های 20 فوت و 40 فوت و همچنین به صورت فله ای جهت حمل کالاهای صادراتی به اقصی نقاط جهان ارسال خواهد کرد.

  • EARTH FREIGHT

حمل بار به صورت زمینی از جمله خدمات ارزنده شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان برای رفاه حال مشتریان گرامی می باشد. این نوع از فریت بار به دو صورت گروپاژ و دربست توسط کامیون های چادردار و یخچال دار (برای کالاهای حساس)، ایرانی و خارجی به کشورهای همسایه ، اروپا و …  انجام خواهد شد

  • مشاوره و ارزیابی کالا

    پس از مشاوره با اعضای تیم راهبرد کارگو و انتخاب نوع فریت بار نوبت به ارزیابی کالا ها و محموله می رسد. شرکت راهبرد تجارت با داشتن پرسنل کارآزموده و کاملا حرفه ای اقدام به ارزیابی کالاها و بار خواهد کرد.

  • بسته بندی و ترخیص کالا

     یکی از مراحل اصلی در فریت بار، بسته بندی ایمن برای کالا ها می باشد تا از آسیب دیدن های احتمالی در امان باشند. شرکت راهبرد تجارت با بسته بندی های کاملا استاندارد برای لوازم منزل، کالاهای صنعتی، ساخت صندوق برای کالاهای حساس بالاترین حفاظت را در برابر آسیب ها ایجاد می کند.

  • خدمات Door To Door

    شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان بنابر درخواست مشتریان عزیز خود با در دست داشتن مشخصات کامل فرستنده در مبدا و گیرنده در مقصد از جمله (نام، نام خانوادگی، آدرس، شماره تماس، کدپستی و….) آماده ارائه خدمات Door To Door  می باشد.

کارگو چیست؟ بعضی از بازرگانان جهت ارسال بار و کالاهایی که از یک کشورخریداری نموده اند می توانند بارهای خریداری شده را با استفاده از شرکت های هواپیمایی به کشور مقصد ارسال نمایند، به این نوع از محموله های باری که به شیوه حمل بار هوایی منتقل می شوند کارگو می گویند. به بیان دیگر به محموله هایی که تجاری محسوب می شوند کارگو می گویند.

ما در این مقاله برآنیم تا درباره ی کارگو مطالبی را ارائه نماییم مقاله را بخوانید و در صورت مواجه شدن باهر سوال و مسئله ای می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.

تفاوت کارگو و فریت بار

تفاوت کارگو و فریت بار بدین صورت شرح داده می شود که در فریت بار، مسافرینی که می خواهند به خارج از کشور بروند و نیاز دارند تا وسایلی بیش از حد مجاز با خود حمل کنند و  یا اسباب و اثاثیه خود را از کشور خارج نمایند از این خدمات استفاده می نمایند. اما تعریف کارگو را می توان فقط برای بارهای تجاری به کار برد.

تفاوت دیگری که بین این دو اصطلاح می توان قائل شد ذکر این نکته است که اصطلاح کارگو برای بارهای تجاری با وزن و ابعاد بالا به کار برده می شود پس اگر بار شما به عنوان یک کالای تجاری دارای وزن کمی باشد می توانید از فریت بار نیز استفاده کنید.

این دو روش از لحاظ هزینه های جاری، نوع ارسال و تحویل بار، مجوز های لازم برای حمل بار باهم تفاوت هایی دارند.

کارگو چیست؟

به ارسال بارهای تجاری که با هواپیماهای مخصوص به خارج از کشور فرستاده می شوند کارگو گفته می شود و به طور معمول بازرگانان بین المللی از آن استفاده می نمایند. در حقیقت بازرگانان و یا شرکت هایی که با شرکت های خارجی کار می کنند و به بیان دیگر در عرصه ی واردات و صادرات کالا فعال می باشند از خدمات کارگو استفاده می نمایند. از هواپیماهایی که مختص کارگو می باشد و در خطوط هواپیمایی استفاده می شود می توان به ایلیوشین آی ال 76 ،  بلوگا و آنتونوف 225 اشاره نمود. به این گونه از هواپیماهای مخصوص حمل بار، هواپیمای کارگو می گویند.

در کشورهای مختلف برای کلمه کارگو معانی متفاوتی وجود دارد . به طور مثال در کشوری مثل آمریکا به بارهای مسافری و یا تجاری که دارای بارنامه هوایی، دریایی و یا زمینی باشد کارگو گفته میشود. در ایران کارگو به نوع حمل هوایی اتلاق داده می شود و به آن کارگو هوایی می گویند.

 

در حال حاضر مانند شرکت های باربری تهران و یا خدمات فریت بار شرکتهای گوناگونی هم در زمینه کارگو مشغول به فعالیت می باشند که در عرصه ی حمل و نقل اجناس و کالاها از ایران به کشورهای مختلفی مانند ترکیه، هند، چین و بالعکس فعالیت می نمایند. برخی از شرکت های خدمات کارگو محدودیت هایی هم در حمل بارهای کارگو دارند و نمی توانند بعضی از کالاها و اقلام را حمل نمایند. زیرا برخلاف سیاست های کاری و قوانین درونی سازمان شان می باشد و این موارد اعم از حمل مایعات، حیوانات زنده و بعضی داروها می باشد.

در ضمن توجه داشته باشید که این خدمات هم مثل فریت بار برحسب کیلوگرم حساب می شود.

عوامل موثر بر هزینه های کارگو

1- وزن و ابعاد بار

2- فاصله هوایی بین کشور مبدا و مقصد

3- شرکت های حمل کننده

4- نوع کالا

5- قوانین کشور مبدا و مقصد

در واقع می توان گفت کارگو بهترین روش برای حمل کالا بین کشورهایی می باشد که مرز دریایی و زمینی بین آنها وجود ندارد.

شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان با تجربه ای موفق در زمینه های بسته بندی و حمل بار به کلیه نقاط داخل و خارج از کشور، در خدمت شماست با ما تماس بگیرید.

کلیه امور خود را به شرکت راهبرد تجارت کارگو بسپارید.

حمل ونقل دریایی یکی از بزرگترین و مهمترین روش های حمل و نقل در تجارت بین المللی بین کشورهای جهان به شمار می آید. در واقع می توان گفت حمل و نقل دریایی بخش لاینفک تجارت بین المللی است و به واسطه آن تجارت بین المللی معنا می یابد. در واقع می توان گفت 90% از صادرات و واردات یا به بیان دیگر فریت بار در سراسر جهان از طریق آبهای آزاد و ترابری دریایی صورت می پذیرد.

انواع بار درحمل و نقل دریایی

در ترابری دریایی بار ها به سه روش در بین کشورهای جهان انتقال می یابند. بسته به وزن بار می توان حمل و نقل دریایی را در سه گروه جای داد که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.

  1. حمل ونقل عمیق از دریا: این روش از حمل برای بارهایی با تناژ بالا صورت می گیرد. روش حمل ونقل عمیق در دریاهای عمیق، اقیانوس ها و بین قاره ها صورت می گیرد و معمولا به وسیله کشتی های بزرگ انجام می گیرد. از جمله کالاهایی که به این طریق حمل می شوند شامل: سیمان، سنگ آهن، روغن و …. می باشد.
  2. حمل ونقل دریای کوتاه و یا به عبارت دیگر ساحلی: این مدل از حمل و نقل در مقابل ترابری از طریق دریاهای عمیق صورت می گیرد. پس می توان نتیجه گرفت که کشتی های مورد استفاده بسیار کوچک تر از حمل عمیق می باشند. همچنین برای جابه جایی کالاهایی استفاده می شود که حجمی پایین تر دارند. از ویژگی های کشتی های ساحلی این است که می توانند در کنار خط ساحلی و همچنین درون رودخانه کشور ها نیز تردد کنند و مسافت های کوتاه را درنوردند.
  3. حمل ونقل داخلی: از طریق کشتی هایی انجام می شود که توانایی تردد در آبراه ها ، رودخانه ها و … را دارد.این نوع از کشتی ها برای تردد در کانال های آبی و همچنین بارهایی با وزن و حجم کمتر طراحی شده اند .  در اکثر مواقع فرآورده های معدنی و نفتی بدین صورت حمل می شوند.

در موارد بالا نرخ های حمل و نقل متفاوت می باشد.

روش های حمل و نقل دریایی

NVOCC  (Non Vessel Operating Common Carrier )

در اینگونه از روش حمل، شرکت های حمل و نقل دارای کانتینرهای مختص به خود می باشند و کشتی هایی را اجاره می کنند تا به واسطه آنها بتوانند بار خود را جابه جا کنند.

مزیت روش NVOCC : مزیت اینگونه از ترابری بار نسبت به سایر روش ها می توان به این نکته اشاره کرد که کانتینر و بار هایی که درون آن قرار می گیرد بدون آسیب و یا با کمترین آسیب به مقصد می رسد. به این دلیل که در هنگام عقد قرارداد با شرکتی که از آن کشتی اجاره میشود مسئولیت کانتینر و بارهای درون آن به این شرکت ها سپرده می شود. لذا سعی می شود تا در هنگام جابه جایی نهایت دقت را به کار گیرند تا کمترین آسیب به آن وارد شود.

FCL ( Full Container Load )

شایان ذکر است که در روش FCL مشتری بر اساس حجم و وزن بار خود یک کانتینر را به صورت فول دربست می کند. حال می تواند کانتینر را  با بار خود پر کند و یا حتی یک سوم از فضای آن را اشغال کند. مشتریان گرامی می توانند حتی کانتینر را خود بارگیری کنند و یا این امر را به شرکت های حمل و نقل واگذار کنند.

حتی در مواردی ممکن است  چند نفر بار خود را درون یک کانتینر بارگیری کنند و آن را به گمرک تحویل دهند. در چنین مواردی گمرک این کانتینر را نیز به صورت حمل FCL در نظر می گیرد. در این صورت بارنامه که برای اینگونه از حمل ونقل صادر میگردد حتما در آن جمله ی SHIPPER’S LOAD” STOWED AND COUNT “به معنای ” توسط فرستنده بارگیری و بارشماری شده است” قید می شود.

LCL ( Less Than Container Load )

حمل LCL را می توان روشی بر خلاف حمل FCL نامید و به این معنا می باشد که حجم بار مشتری بسیار کمتر از حجم کل یک کانتینر می باشد و فضای کمتری را اشغال می کند. حمل LCL که از آن به عنوان ” گروپاژ ” و یا  “حمل مشترک خرده بار”  نیز یاد می شود به این صورت است که محموله چند مشتری به صورت مشترک درون یک کانتینر توسط شرکت های حمل و نقل بین المللی بارگیری می شود.

LCL روشی بسیار مقرون به صرفه برای آن دسته از عزیزانی می باشد که می خواهند خرده بار به نقاط دیگر جهان ارسال کنند. حال این خرده بار می تواند برای بارهای تجاری باشد و یا اثاثیه منزل افراد. هزینه های پرداختی توسط مشتریان در این روش بسیار کمتر از روش های دیگر حمل و نقل حتی حمل هوایی می باشد. زیرا تنها هزینه فضایی که محموله شان در کانتینر اشغال کرده است ( بر اساس مترمکعب ) محاسبه می گردد.

BULK ( حمل بار فله )

از کشتی های حمل کننده بار های فله برای جابه جایی بارهایی همچون غلات ( فله خشک ) و یا فرآورده های نفتی ، گاز و … (فله مایع) به سراسر جهان استفاده می شود.

کشتی حمل بار فله خشک (  Bulk Carrier Dry )

طراحی اینگونه از کشتی ها به گونه ای است که موتور محرکه و انبارهای نگهداری بار در عقب کشتی تعبیه شده است. این انبار ها به صورت مخروطی طراحی شده اند و درب آنها بر روی عرشه قرار دارد. این کشتی ها حمل کننده بالاترین و بیشترین تناژ بار های خشک از جمله غلات می باشند.

کشتی حمل بار فله مایع ( Liquid Bulk Carrier )

کشتی های حمل کننده بار فله مایع که در اصطلاح به آنها تانکر نیز گفته می شود بر اساس نوع محموله مایعی که حمل می کنند به سه دسته تقسیم می شوند که در زیر به آنها اشاره شده است:

  1. Oil Tanker : ویژه حمل فرآورده های نفتی
  2. Liquid Gas Carrier : ویژه حمل فرآورده های گازی شامل LPG  و LNG
  3. Chemical Carrier : تانکر ویژه حمل مواد شیمیایی
    در این روش از حمل، کالاها هیچگونه بسته بندی ندارند و به صورت فله وارد کشتی می شوند.

 

کراس استافینگ  و ترانشیپ

روش کراس استافینگ ( CROSS STUFFING  )در مواقعی استفاده می شود که امکان حمل کانتینر به صورت مستقیم به بندر مقصد وجود ندارد. در این زمان باید کانتینر را در بندر یک کشور واسط از کشتی حمل کننده آن به کشتی دیگری انتقال داد.

در کنار این روش از روش دیگری به نام ترانشیپ ( TRANSSHIPMENT ) نیز می توان نام برد . در روش ترانشیپ محموله را برای ترخیص کردن از یک گمرک به کمرک دیگر انتقال می دهند. در این روش تخلیه و بارگیری مجدد کالا صورت می گیرد . از این دو روش در مواقعی استفاده می شود که بخواهیم تحریم هایی که علیه کشور مقصد وجود دارد را دور بزنیم . همچنین در صورتی که بندر کشور مقصد کوچک باشد و کشتی نتواند در کنار آن پهلو بگیرد بار های مورد نظر را وارد کشتی های کوچکتر می کنند و به بندر مورد نظر ارسال می کنند.

مزایای حمل و نقل دریایی
  1. اولین مزیتی که می توان برای ترابری دریایی نسبت به حمل و نقل هوایی و حمل و نقل زمینی در نظر گرفت ارزانتر بودن آن و کاهش هزینه ها برای مشتریان گرامی می باشد
  2. کرایه ها در حمل دریایی دارای ثباتی نسبی می باشند
  3. برای بارهایی که تناژ بالا و حجم بسیار زیاد دارند بهترین روش حمل را می توان حمل دریایی درنظر گرفت. حتی می توان حمل خرده بار از طریق دریا و آبهای آزاد را برای کاهش هزینه ها برگزید.
  4. در نهایت می توان با انتخاب این روش به حفظ محیط زیست نیز کمک کرد
معایب حمل و نقل دریایی

تنها در یک مورد می توان به حمل و نقل دریایی ایراد گرفت و آن هم زمان حمل کالا تا مقصد می باشد. در نتیجه برای افرادی که می خواهند بارشان در مدت زمان کوتاه تری به مقصد برسد و یا کالاهای آنها از نوع فاسد شدنی و دارای تاریخ انقضای مشخصی می باشد بهتر است از دیگر روش های حمل استفاده کنند.

انواع کانتینر در حمل دریایی
کانتینر 20 فوت

حجم یک کانتینر 20 فوت 30مترمکعب ، طول آن 6متر و عرض و ارتفاع آن 2/30 متر می باشد و نهایتا می توان 20 تن بار را درون یک کانتینر20 فوت جای داد.

کانتینر 40 فوت

حجم کانتینر های 40 فوت 60 مترمکعب، طول آن 12 متر و عرض و ارتفاع آن 2/30 متر می باشد.

نرخ حمل و نقل دریایی

فریت بار به صورت دریایی شامل هزینه های ثابت و متغییر می باشد .

هزنه های ثابت موارد زیر را در برمیگیرد:

  • کرایه حمل دریایی یا همان OCEAN FREIGHT : که با توجه به نوع بار و کشور مقصد متغییر است
  • هزینه های ترمینالی یا THC : برای کانتینر های 20 فوت 166 دلار و کانتینر های 40 فوت 266 دلار می باشد
  • هزینه صدور بارنامه دریایی: مبلغ اعلام شده توسط شرکت حمل کننده بار بعلاوه 9% مالیات بر ارزش افزوده
  • هزینه دپوی کانتیر : که می تواند با توجه به مکان دپو متفاوت باشد
  • هزینه پلمپ کانتینر

هزینه های متغییر :

این هزینه ها با توجه به اینکه مشتری چه خدماتی از شرکت حمل کننده انتظار داشته باشد متغییر است . به عنوان مثال می توان به

  • هزینه های بسته بندی
  • هزینه های بارگیری کانتینر
  • هزینه های حمل کانتینر تا بندر مورد نظر
  • هزینه های سمپاشی کانتینر در صورت نیاز
  • هزینه های دموراژ و یا حق توقف

و ….. اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نرخ حمل ونقل دریایی و استعلام قیمت با شرکت راهبرد تجارت آسمان پارسیان و شماره های زیر در ارتباط باشید:

تلفن واتس آپ : 09361696296

تلفن دفتر مرکزی: 9-02632736156

نحوه ارسال کالای من به صورت زمینی چگونه است؟ باتوجه به اینکه حمل و نقل زمینی به شکل های مختلف انجام می شود در این مقاله قصد داریم به صورت جامع درباره چگونگی ارسال بار به روش زمینی توضیحاتی ارائه کنیمحمل ونقل زمینی از جمله روش هایی است که مورد توجه بازرگانان و تجار برای ارسال بار خود به خارج از مرزهای کشور انجام می شود.

مراحل حمل و نقل زمینی به شرح زیر می باشد:

مرحله اول : مشاوره، کارشناسی و بسته بندی بار

در قدم اول باید با انتخاب یک شرکت حمل و نقل زمینی مورد اطمینان از خدمات مشاوره آنها استفاده کرده و در مورد خدماتی که قرار است به شما ارائه کنند اطلاعات کسب کنید. برای انجام این امر می توانید از کارشناسان تیم شرکت راهبرد تجارت آسمان کمک بگیرید.

در گام بعدی که یکی از مهمترین اقدامات در ارسال بار می باشد بسته بندی است. بسته بندی باید به گونه ای باشد که بدون هیچگونه آسیبی و یا با کمترین آسیب احتمالی بار به مقصد مورد نظر برسد. در صورتی که در انجام این امر کوچکترین سهل انگاری و بی دقتی رخ بدهد ، موجب خسارت زدن به مشتری شده و در پی آن نارضایتی شما عزیزان را به دنبال خواهد داشت.

بعد از اینکه بسته بندی کالا انجام شد شرکت باید از تمامی بسته ها لیستی در دو نسخه ایرانی و ترجمه شده به زبان انگلیسی آماده کندلیست انگلیسی هنگام رسیدن به مقصد باید در اختیار گمرک آن کشور قرار بگیرد تا مراحل بازرسی روی محموله انجام شود.

مرحله دوم : سمپاشی کانتینر

سمپاشی کانتینر توسط شرکت های دفع آفات نباتی انجام خواد شد. در نهایت گواهی نامه های بین المللی از جمله گواهی نامه FUMIGATION CERTIFICATE ( گواهی سمپاشی ) صادر خواهد شد.

مرحله سوم : بارگیری و ارسال به گمرک

پس از سپری کردن مراحل بالا محموله بارگیری می شود. در صورتی که ارسال بار به مقصد اروپا باشد ، محموله وارد گمرک غرب تهران خواهد شد و از آنجا راهی مرزهایی مانند مرز بازرگان می شود و بار از طریق ترکیه به اروپا فرستاده خواهد شد . این نکته را باید  خاطر نشان کرد که از زمان حرکت تریلی تا زمانی که بار به مقصد ( کشورهای اروپایی ) برسد حدود 15-10 روز زمان خواهد برد.

مرحله چهارم : تشریفات گمرکی و بازرسی

در این مرحله بارنامه ای که توسط شرکت حمل و نقل زمینی آماده شده است به گمرک تحویل داده خواهد شد. در بارنامه مشخصات زیر عنوان خواهد شد:

  • مشخصات و نشانی فرستنده در مبدا و گیرنده در مقصد
  • وزن محموله
  • ابعاد محموله
  • تعداد محموله
  • نوع کالا
  • مقصد دریافت
  • هزنه حمل
    در نهایت محموله توسط سگ های مواد یاب بازرسی خواهد شد.

مرحله پنجم : صدور بیمه نامه حمل کالا

روش محاسبه بیمه نامه با توجه به ارزش ریالی کالای ارسالی می باشد. به این معنی که با توجه به ارزش ریالی اعلام شده از سوی مشتری به ازای هر یک میلیون تومان 1000 تومان هزینه بیمه محاسبه خواهد شد.

مرحله ششم : پیگیری آنلاین محموله

در مرحله نهایی پس از اخذ بارنامه و بیمه نامه با در اختیار داشتن لینک وب سایت وشماره بارنامه ای که شرکت حمل کننده در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می دهد می توانید لحظه به لحظه بار خود را پیگیری کنید.

انواع حمل و نقل زمینی

شاید تا به حال این سوال برای شما مخاطب گرامی پیش آمده باشد که حمل و نقل زمینی از چند طریق انجام می شود؟ در جواب این سوال می توان گفت که ارسال بار به صورت زمینی در دو شکل داخلی و بین المللی انجام میشود.

حمل داخلی به این معنی است که محموله در بین شهرهای داخلی یک کشور جابه جا خواهد شد. ارسال بار بین المللی ممکن است به کشورهای مجاور و همسایه باشد همانند عراق ، ترکیه و … و یا اینکه به کشورهای اروپایی باشد.

در واقع حمل و نقل جاده ای به وسیله کامیون ها، تریلی های کفی دار و تریلی های چادرکشی شده به وقوع می پیوندد. انتخاب هر یک از وسایل حمل بسته به نوع کالا و میزان حساسیت حمل آن انتخاب خواهد شد. به طور مثال برای ارسال محموله هایی مانند مواد خوراکی منجمد و یا سبزیجات و صیفی جات نیاز به تریلی ها و کامیون هایی است که به یخچال مجهز می باشند. اینگونه کالا ها حتما باید دارای گواهی نامه های MSDS ( گواهی نامه هایی که شرایط نگهداری کالا را در شرایط خاص بیان می کند باشند.

تریلی ها نیز به دو شکل FTL ( کامیون های فول – دربست ) و همچنین LTL ( خرده بار یا همان گروپاژ ) می باشند.

مشخصات فنی این تریلی ها به قرار زیر است:

طول : 13/60 متر

عرض و ارتفاع : 2/50 متر

حجم قابل بارگیری : 84 مترمکعب

وزن : 20 تن

مزایای حمل و نقل زمینی  

می توان گفت یکی از برترین مزایای اینگونه حمل و نقل نیاز به سرمایه کمتر برای ارسال محموله نسبت به روش های دیگر است. چرا که در ازای اینگونه حمل فقط یک هزینه کم برای عوارض جاده ای پرداخت خواهد شد.

دومین مزیت این روش ارائه خدمات Door To Door  می باشد. به این معنی که شرکت حمل کننده کالا را کشور مبدا از درب کارخانه و یا انبار تحویل می گیرد و به کارخانه و یا انبار در کشور مقصد تحویل می دهد.  این امر موجب رفاه حال مشتریان گرامی می باشد و به صورت چشمگیری هزینه های انبارداری ، بارگیری و تخلیه را کاهش می دهد.

شاید مقصد بار شما برای کشورها ویا مناطقی باشد که دسترسی به آنها از طرق حمل و نقل هوایی و یا حمل و نقل دریایی میسر نباشد . در نتیجه با انتخاب این شکل از حمل می توانید این نگرانی را برطرف سازید.

ارسال بار به صورت زمینی مناسب ترین انتخاب برای مسیرهای کوتاه می باشد. زیرا دیگر نیازی به واسطه گری در بین مسیرنیست. همچنین می توان با توجه به درخواست مشتری مسیر و یا حتی زمان رسیدن محموله به مقصد را تغییر داد.

در صورتی که بار شما جزء بارهای دارای حمل با ریسک بالا می باشد ( همانند بلوریجات و چینی آلات ) برای اطمینان خاطر بیشتر از سالم تحویل گرفتن در مقصد پیشنهاد می شود  به طریق زمینی اقدام کنید . چرا که دیگر در معرض خطرهای ناشی از طوفان ، بارگیری های و تخلیه های مکرر نخواهد بود.

هزینه حمل ونقل زمینی

جالب است بدانید هزینه ارسال بار در روش زمینی بسیار کمتر از روش های دیگر حمل از جمله حمل دریایی می باشد زیرا از پیچیدگی های کمتری برخوردار می باشد. همچنین سرعت انتقال محموله بسیار سریع تر از حالت دریایی است. در این روش صاحب کالا باید علاوه بر هزینه های حمل بار زمینی ، هزینه تریلی را نیز بپردازد.

در صورتی بار ارسالی شامل اثاثیه منزل باشد بسته به وزن ، ابعاد بار هزینه ها متفاوت خواهد بود.

با توجه به اینکه کشور ایران در تحریم می باشد این هزینه ها ممکن است دستخوش تغییراتی شود برای اطلاع از هزینه های بروز شده می توانید با کارشناسان تیم راهبرد کارگو با شماره های زیر در تماس باشید :

تلفن دفتر مرکزی : 02632736156

تلفن دفتر تهران : 02122408505

شماره واتس آپ : 09361696296

اخرین اخبار

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید